Afhaalmenukaart

Alleen op vrijdag, zaterdag en zondag!
Telefonisch bestellen voor 17:00 op nummer:

0561 616 601

Afhalen tussen 17:00 en 19:00
Je kunt bij ons alleen met de pin betalen!



Download de afhaalmenukaart


Voorgerechten

Carpaccio van rundvlees   € 10,50
Met rucola, frisse sla, pijnboompitjes, oude kaas en pestomayonaise.
Gerookte zalm, gerookte paling en forel € 11,50
Met romige cocktailsaus.

Romige mosterdsoep € 5,00

Met Friese worst en bosui (warm)
Stokbroodplankje € 5,00
Met kruidenboter en kruidige dip.

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken
aardappeltjes, patat, salade, compote van het seizoen en verse groente.

Wiener schnitzel € 17,00
Gegratineerd met ham, kaas en verse ananas.

Varkenshaas € 19,00
Gevuld met ham, brie en champignonssaus.


Mixed grill € 20,00
Varkenshaas, biefstuk, kip saté en sparerib
Met knoflookmayonaise saus.


Zalmfilet uit de oven € 20,00 
Met tomatensalsa en dillemayonaise.


Gebakken kabeljauwfilet € 20,00
Omwikkeld met spek en mosterdsaus.


Vegetarische lasagne € 17,00
Met groente, noten en gegratineerd met brie.


Biefstuk van de haas € 23,00

Met gebakken ui, spekjes en champignons.


Wild stoofpotje € 21,00

Van hert en wildzwijn en zuurkool stampotje.


Nagerechten


crème brûlée € 6.00
Met tiramisu gebak, karamelsaus en slagroom.


Appeltaartje € 6.00

Met witte en bruine chocolademousse vanillesaus en slagroom.

Ook verkrijgbaar 3 bolletjes verschillende soorten roomijs met slagroom.  € 4,50