Afhaalmenukaart

Alleen op vrijdag, zaterdag en zondag!
Telefonisch bestellen voor 17:00 op nummer:

0561 616 601

Afhalen tussen 17:00 en 19:00
Je kunt bij ons alleen met de pin betalen!



Download de afhaalmenukaart


Voorgerechten

Carpaccio van rundvlees   € 9,50
Met rucola, frisse sla, pijnboompitjes, oude kaas en pestomayonaise.
Gerookte zalm en gerookte paling € 9,50
Met romige cocktailsaus.

Oosterse tomatensoep € 4,50

Met kip en bosui (warm)
Stokbroodplankje € 4,50
Met kruidenboter en kruidige dip.

Hoofdgerechten

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken
aardappeltjes, patat, salade, compote van het seizoen en verse groente.

Wiener schnitzel € 16,00
Met gebakken spekjes, ui, champignons en paprika.


Rollade van kipfilet € 17,00
Gevuld met gerookte ham, brie en een groene kruiden roomsaus.


Mixed grill € 18,00
Varkenshaas, biefstuk, kip saté en sparerib
Met knoflookmayonaise saus.


Zalmfilet uit de oven € 18,00 
Met tomatensalsa en dillemayonaise.


Gebakken kabeljauwfilet € 18,00
Omwikkeld met spek en mosterdsaus.


Gevuld bladerdeeg taartje (vegetarisch) € 15,50
Met groente, noten en gegratineerd met brie.


Biefstuk van de haas € 20,00

Met pepersaus.


Stoofpotje van varkenshaas € 18,00

Met spekjes, room en bosui.


Nagerechten


crème brûlée € 5.50
Met Tiramisù gebak, vanillesaus en slagroom.


Chocolade taartje € 5.50

Met witte chocolademousse, frambozensaus en slagroom.

Ook los verkrijgbaar voor erbij 2 bolletjes roomijs.  € 1,50